thumbnail_694x.jpg

Alkusoitto

Ensimmäinen risteily ja ns. alkusoitto Triangeli-risteilylle seilasi teemalla Seinäjoen kauppaoppilaitoksen oppilasyhdistyksen pikkujoulu-risteily. Osallistujia ensimmäisellä "Triangelilla" oli 50, eli yksi bussilastillinen. Tällöin siis Seinäjoki seilasi yksin, mutta myöhemmin mukaan tarttuivat VAMOK, COPSA ja SAMMAKKO .

Kaikki lähti siitä kun saimme eräältä taholta noin 30 kpl risteilylahjakortteja Viking Line:lle. Mietimme hetken että mitäs näille tehtäisiin, ja sitten heräsi ajatus kuin salama kirkkaalta taivaalta, että järjestetään pikkujouluristeily Kauppaoppilaitoksen opiskelijoille. Laitoimme risteilylahjakortit hienosti taiteltuina silloisen Kauppaoppilaitoksen kahvion pöydille ja niissä oli kerrottu, että ota tästä ja ilmoittaudu, itse pikkujouluristeilystä, hinta ja ilmoittautumisosoite. Ensimmäisen matkan henkilöhinta oli 50 mk (n 8,5 e). Saimme linja-autolastillisen nopeasti täyteen ja siitä alkoi Triangelin tarina.

Ensimmäinen reissu sai mahtavan vastaanoton ja onnistuneen reissun maine alkoi kiiriä, eikä ollut hitusenkaan epäselvyyksiä järjestetäänkö reissu uudestaan...Kyllä järjestettiin! Seuraavana vuonna olikin jo 2 bussia matkassa ja sitten siitä seuraavana vuonna 3 jne. Vuonna 2001 risteilyä alkoi koordinoida opiskelijakunta SAMO ja tämän jälkeen joukkoon liittyi kohta puolin VAMOK Vaasasta ja Copsa Keski-Pohjanmaalta. Ja nyt tuoreimpana joukkoon on liittynyt SAMMAKKO Porista. Nyt tulevana syksynä Siljalinella seilaa jo lähes 2000 opiskelijaa eli 40 bussilastillista opiskelijakansaa.

 
 
 

Menneet Triangelit

 

 
 

Vanhoja merkkejä

vanhatmerkit_694x.jpg